Ženský kruh s Kateřinou Kocanovou 22.11. Téma kruhu : Vnitřní vedení

Publikováno: 12.11.2018

Milé ženy, srdečně vás zvu do společného kruhu tentorkát s tématem: 

Vnitřní vedení

“Naslouchám své duši, jejím touhám a vzkazům, důvěřuji své intuici a vnitřnímu vedení. Vnímám své tělo a jeho signály, své pocity, letmé myšlenky, sny i ostatní ukazatele na mé cestě. Z různých možností si vybírám tu, se kterou rezoniuji, která mi dělá největší radost, obohacuje mě a naplňuje mě.”

Tento večer bude hodně o nás samých. Ponoříme se sami k sobě a pohlédnem na to, kolik prostoru si v životě dáváme. Jak moc sobě nasloucháme, jak moc umíme sami v sobě číst.

Otázky spojené s touto kartou nás povedou k tématům jako je práce se signály našeho těla, umění čtení ze snů, práce se sny a také nastavování si zdravých hranic.

Jsem moc ráda, že toto téma přišlo právě v před prosinvocé době. Tento čas je přesně ideální k tomu se ponořit do sebe a dát si na to čas a klid.

 

Program: Meditace na zpřítomnění

              Společné zahájení kruhu

               Odpovídání na otázky

               Tanec a uvolnění

               Rituál “Jsem si plně vědomá sebe sama, stojím ve svém životě na prvním místě”

 

Co s sebou: Obleční ve kterém se cítím sama sebou

                     Bílou svíčku na oltář (prosím o svíčky s podtácky, nebo svícínky)

                     Jídlo ke sdílení

                     Rituální předmět

 

Kde: Klub Propojení Havlíčkova 15 Praha

Kdy: 22.11. 2018

Od: 18.30 do 22:00

Vstupné: 250 Kč

Večery spolutvořím s kartamy ŽENA. Tato vize mi přišla, když jsem se jich poprvé dotkla v obchodě, kde jsem je viděla. Tyto karty jsou velmi živé i svou tvůrkyni povolali ke stvoření aniž by ona sama chtěla cokoliv tvořit. Jsem velmi vděčná, že můžu ženské kruhy provázet právě v rytmu těchto karet. Téma následucjících večerů vždy s ženami taháme po skončení kruhu. Je to tedy pro nás dobrodružství co se bude další kruh odehrávat. “Překvapivě”, vždy přichází téma, které je aktuální a krásně navazuje na to předešlé.